Ga naar inhoud

Archimedes

Members
 • Aantal items

  9
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutral
 1. Onderhoud bij Fiat of een algemeen bedrijf zal geen probleem zijn. Echter mogen alleen erkende dealers garantie afhandelen. Tja en bij Witoma zal ik weer in gesprek gaan. Wettelijk zijn zij de leverancier maar vooralsnog wordt ik naar de dealer verwezen. Lijkt mij wel een aandachtspunt voor potentieel kopers van bv. Peugeot en Citroen. De dealerbedrijven van Peugeot zijn dus dun gezaaid en Peugeot Nederland geeft vooralsnog niet thuis. de Fiat organisatie is veel breder uitgerold en isw regionaal geen probleem.
 2. Jammer maar deze dealerlijst geeft niet de informatie . Louwman staat er ook op maar kan dus net als de anderen geen campers handen.
 3. Zag er in eerste instantie hoopvol uit en voor onderhoud een goed adres. Echter zijn zij geen Peugeot dealer en mogen geen garantiewerk verrichten. We zoeken dus verder.
 4. Dank voor je reactie maar een ritje naar Papenhoven is toch wel wat voor een beurt.
 5. Daar heb je gelijk in en hierover heb ik ook discussie gehad bij Witoma. Los van dat is dit ook 100km enkele reis voor mij en in de gedachte dat de wagen ook jaarlijks geserviced moet worden zoek ik toch graag een dealer dichter bij huis. Met dank voor je reactie.
 6. Dank voor je reactie. Helaas.... deze lijst was ook mijn referentie en zo kwam ik bij Louwman terecht welke niet in staat is om campers te kunnen service. Ongetwijfeld dat er dealers op staan die het wel kunnen maar ik zoek juist naar een dealer in de regio Rotterdam. Zelf woon ik in de Hoekse Waard en een straal van ca. 50 km lijkt mij werkzaam. Ben benieuwd naar volgende reactie's.
 7. Begin dit jaar kocht ik een nieuwe KNAUS TI 650 MEG op basis van een Peugeot chassis bij recreatiebedrijf Witoma te Rosmalen. Na enkele weken deed zich een vervelende storing voor aan het bandenspanning controlesysteem. Witoma gaf aan dat voor onderhoud & garantie aan het Peugeot gedeelte een Peugeot dealer moet worden bezocht. In Zuid Holland (regio Rotterdam eo) lijkt vooralsnog geen Peugeot dealer te zijn die de capaciteit heeft een camper te service. Via de website van Peugeot kwam ik terecht bij garage Louwman in Rotterdam die achteraf ook aangeeft campers van dit formaat ( ca.70
×
×
 • Nieuwe aanmaken...