Ga naar inhoud

Johnvgag

Members
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Community reputatie

1 Neutral

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

  1. Ik kan de stalling aanbevelen waar mijn camper staat. http://caravanstallinglingewaard.nl/ Ben zeer tevreden en ben er nu 5 jaar. Bob runt de boel daar en is zeer vriendelijk en behulpzaam. Er is een accuservice en wasservice en Bob kent de lokale bedrijven voor eventuele schade of onderhoud. Brengen / ophalen zo vaak je maar wilt is in de prijs inbegrepen, doorgeven via formulier op de website. Voor mij 5 sterren ***** Mvg John
  2. Wij hebben een Lmc camper, maten 7.20mtr lang, 2.30mtr breed en 2.90mtr hoog (met schotel en airco nog geen 3.10 mtr hoog) We hebben 2 maanden door Noorwegen rondgereden en nergens problemen gehad. Niet in tunnels, de langste 25 km. niet op ferry's om aan de andere kant van de fjord te komen. Een enkele keer op een smalle weg een grote vrachtwagen tegen gekomen, maar de mensen zijn zo gemoedelijk, vlak langs elkaar heen, beide de spiegels ingeklapt, een keer gebeurd , geen probleem. En er is natuurlijk lang niet zo veel verkeer als hier in Nederland. Succes met je aankoop.
  3. @SchermTon.... Dirk heeft gelijk vwb de alu LPG flessen. Maar dit kan ook....Bij de meeste Repsol stations kan men propaan of butaan gasflessen kopen.Ik heb 4 jaar geleden een propaangasfles gekocht inclusief gas voor €18.95. Deze is wellicht wat duurder nu. Bij elke ferreteria = ijzerwarenwinkel, kan men een verloop kopen in 2 verschillende maten voor de aansluiting, een kleine maat en een grote voor de vulslang aansluiting. Wij Nederlanders hebben de grotere maat nodig. Deze heb ik toen gekocht voor €14.95. Is de gasfles leeg ruil je deze om bij de meeste Repsol stations voor ca. €11-13.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...