Ga naar inhoud

Dirk

Members
 • Aantal items

  5
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Dirk won de laatste dag op 2 oktober

Dirk had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

3 Neutral

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Maar waarom is de prijs van een CP bv in Duitsland (ook met voorzieningen) dan wel veel lager ?, trouwens ik zit niet te wachten op al die dure voorzieningen, want die heb ik allemaal heerlijk in mijn camper. Nee, de CP eigenaren in Nederland willen even snel 'cashen', daarom zien ze mij niet of nauwelijks op Nederlandse CP.
 2. Als redelijk ervaren camperaar in vele landen van Europa, valt mij op dat de camperplaatsen in Nederland idioot veel duurder zijn dan in de ons omringende landen. Waarom moeten deze NL CP zo duur (factor 3x) zijn ? Dit , inclusief de hoge horeca tarieven, motiveerd mij bepaald niet om heerlijk in Nederland te gaan camperen.
 3. Nog een toevoeging op eerdere reacties van Magic Ed: Het is niet toegestaan en levensgevaarlijk om standaard gasflessen aan een GPL/ LPG te vullen. Het is alleen verantwoord en toegestaan om officiele LPG flessen (met 8o% vulling) aan een pomp te vullen. !!!
 4. Waarom schaf je geen (aluminium) LPG flessen aan, overal te vullen en nooit gas te kort. De opmerking dat de LPG pompen van Repsol schaars zijn is grote onzin. Met de "MyLPG App" kan je zien dat er enorm veel GPL (=LPG) stations in Spanje zijn. Wij hebben met vele jaren in Spanje en Portugal nog nooit een gas tekort gehad.
 5. Canaal Digitaal gaat de prijzen wederom verhogen. Als vrijwel monopolist (Joyne is nog geen volwaardig alternatief) wel voor te stellen. Maar zou de NKC zich als belangen vertegenwoordiger niet eens wat sterker moeten maken richting Canaal Digitaal ?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...