Ga naar inhoud

Erelijst

Populaire inhoud

Toont de inhoud met de hoogste reputatie sinds 09-04-21 in alle zones

 1. Het is van gerecyclede reclame banners, dus helemaal duurzaam! Veel beter bestaande materialen gebruiken dan nieuwe grondstoffen ervoor aanspreken!
  2 punten
 2. Jouw soort hoort niet op een forum thuis.
  1 punt
 3. Wat een DOMME reactie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  1 punt
 4. Dr dream bedankt voor uw reactie
  1 punt
 5. Een rare reactie op de persoon. Dit vraagt om een reactie van mijn kant omdat ik mij niet wens te laten beledigen als oudje met 50 jaar rustige rijervaring! Het hedendaagse probleem is dat de kwaliteit van een artikel inderdaad wáárdeloos mag zijn. Gewoon ALTIJD de klant de schuld geven om WAT voor reden dan ook, toch? Dat moet stoppen!! Een koppelingsplaat (robot) dient gewoon degelijk te zijn, punt uit. Heeft niets te maken met gelijk willen krijgen / de persoon, maar met consumentenrecht op een goed en ZORGELOOS product. Waar dat voor een dubbeltje op de eerste rij op moet slaan??? Inder
  1 punt
 6. Deze kan je bij mij bestellen. En Dr.Dream ik hoef van jou geen comentaar. !!!
  1 punt
 7. Dankjewel Dr. Dream voor je snelle reactie.
  1 punt
 8. Wij gebruiken al jaren "pindat" en dat bevalt ons heel goed. Niet alleen om het thuisfront te kunnen laten meegenieten, maar ook als naslag voor onszelf. https://www.pindat.com/reisblog/heddyenjan
  1 punt
 9. Voor modeljaar 1994 waren er 4 soorten integraal campers van Frankia: I530 L/LS NLG 99.950,- I590 HK/HKL NLG 106.250,- I650 F/L NLG 116.950,- I740 BDL/G/GL/RDL NLG 141.950 (dit is een tandemas) Turbo diesel gaf een meerprijs van NLG 11.000,-
  1 punt
 10. TE KOOP: CAMPER/CARAVANLUIFEL; KLEUR: WIT; MATEN 350 X 200 CM INCL. KORTE ZIJFLAPPEN VAN 20 CM. SOLIDE EN STEVIG MATERIAAL; VOORZIEN VAN PEES VOOR BEVESTIGING AAN DE RAIL. INCLUSIEF BIJPASSEND METALEN FRAME.
  1 punt
 11. Nou dan lopen zij en jij hier erg achter, want in Duitsland komt dit Fiat Abgasskandal a.s. woensdag 21 april uitgebreid op de TV. Het programma "PlusMinus" besteedt hier aandacht aan en laat iedere kant van dit thema zien t/m de advocaat Dr.Stoll waarbij mijn zaak loopt. De uitzending is te zien op de ARD en begint om 21.45 uur. Kijk maar goed en oordeel dan daarna.
  1 punt
 12. Ik vat het kort samen: Je hebt nodig een spiegel en een kruiskop-schroevendraaier. Je schroeft als eerste aan de onderkant het afsluit mechanisme er af. Dan bereik je de drie bevestigingsrails van waarmee het bovenste deel aan het onderste vast zit. Die moet je alle drie ook losdraaien. Maar omdat jouw armen niet lang genoeg zijn, lukt dit alleen door het bovendeel van het toilet zo te draaien dat steeds één van deze rails aan de voorkant zit waar jij met je korte armen wel bij kunt. Hierna kun je het bovenste deel van het toilet optillen en er af nemen. Nu kun je gemakkelijk bij a
  1 punt
 13. Gatverdamme, van die vieze plastic slierten.......
  1 punt
 14. T.K. Prullenbak voor op de deur € 10,00 Nieuw in de doos voor 10 liter zakken. Met bevestiging strip maat: 31,5x18x31,5
  1 punt
 15. Algemeen De Michelin Agilis Camping 225/70 R15 112Q is een 15 inch band in de categorie all-seasonbanden. Michelin is een A-merk band, die de beste prestaties levert. Draagvermogen De Michelin Agilis Camping 225/70 R15 112Q heeft gewichtsklasse 112; dat betekent dat elke band 1120 kg gewicht kan hebben. Snelheidsklasse De snelheidsklasse van deze band is 'Q'. Daarmee is de band ontwikkeld voor een snelheid t/m 160 km/h. Kies de snelheidsklasse die overeenkomt met de maximale snelheid van jouw auto. Een band met een hogere snelheidsklasse kiezen kan altijd.
  1 punt
 16. Bestelauto is iets anders dan een camper. Daarom het verschil in C banden voor een bestelauto en CP banden voor een camper.
  1 punt
 17. Dat klopt, zijn all seasons, maar GEEN CAMPERBAND. Kunnen de hoge bandenspanning niet verdragen en klappen je bij het minste of geringste om de oren. Zwart op wit van klantenservice Michelin per email als antwoord gekregen.
  1 punt
 18. GeMa , dat klopt heb ze zelf op mijn personenauto zitten , maar ze zijn er dus voor bestelauto's , maar zo ver ik weet niet in CP uitvoering .
  1 punt
 19. Ik denk dat ze dit niet graag horen bij NKC, maar ik heb mijn camper bij Aveco verzekerd. Ook vijf jaar taxatie waarde.
  1 punt
 20. Alkmaar zegt dus iets in artikel 5.1.6 over de openbare weg. Er is geen toegevoegde tekst waarin iets is opgenomen over eigen terrein. Wel in artikel 4.5.2 waarin wordt gesteld dat een parkeermiddel voor eigen gebruik op eigen terrein geplaatst mag worden door de rechthebbende.
  1 punt
 21. Ik gebruik het nu 1 seizoen. Ben zeer tevreden. Kwaliteit drinkwater is uitstekend. 1* per 3 weken de kop even in schoonmaakazijn dompelen en je kunt weer genieten. Leidingen zijn schoon ( ook van de douche) vrij van legionella. Is inderdaad duur in aanschaf maar wel de zekerheid dat je altijd zuiver water aan boord hebt.
  1 punt
 22. Hallo Peter, jullie zijn goed bezig. jullie vergelijken en willen een aankoop laten keuren. Wat een camper waard is, is altijd moeilijk in het algemeen te zeggen. Komt op vele zaken aan: leeftijd, km-stand, onderhoudshistorie, origineel Nederlands geleverd of ingevoerd, de accessoires( TV, schotel, achteruitrijcamera, trekhaak, fietsenrek, airco cabine of leefruimte etc.) en natuurlijk de technische toestand. Hoe zijn de banden en van welk productiejaar, is de distributieriem met waterpomp aan vervanging toe, de schokbrekers en ook belangrijk is er roest of vocht aan bodem en vitale onderde
  1 punt
 23. Ik heb zelf een Rimor camper gereden, wel al tijd geleden, maar kwaliteit was toen bar, bar, bar, bar SLECHT ! Alles zit aan elkaar gekit ...... . Dus dit merk : een afrader! Voor de goede orde, de kwaliteit van mijn (nieuwe gekochte) Hymer campervan 2017 geeft chronisch op vele punten problemen, je blijft maar repareren aan dat ding. Duidelijk niet met liefde in elkaar gezet, maar met hoge snelheid in elkaar gegooid met veelal inferieure onderdelen. Helaas! De hedendaagse mentaliteit / tijd.
  0 punten
 24. https://www.etsy.com/nl/listing/921923949/fly-curtain-door-curtain-vliegengordijn?ref=listing_published_alert
  0 punten
 25. Nederlandse bedilzucht ten voeten uit..
  0 punten
 26. U kunt toch op internet kijken waar een dealer zit .
  0 punten
 27. Geachte lezer(s). In aansluiting op bovenstaande berichten kom ik met het volgende. Ik ben een gepensioneerd weduwnaar die al meerdere malen alleen met de camper en via allerlei omwegen naar Spanje ( omgeving Benidorm) is gereisd. Om binnenkort weer alleen te gaan heeft niet mijn voorkeur. Mocht je een alleenstaande vrouw met of zonder een camper, caravan of tent zijn en mocht je ook voor kortere of langere tijd naar Spanje willen afreizen, dan mag je mij gerust bellen op 06 53 809 869 om alle mogelijkheden door te nemen. Het gaat mij niet om een relatie maar om de gezelligheid
  0 punten
 28. Geachte lezer(s). In aansluiting op bovenstaande berichten kom ik met het volgende. Ik ben een gepensioneerd weduwnaar die al meerdere malen alleen met de camper en via allerlei omwegen naar Spanje ( omgeving Benidorm) is gereisd. Om binnenkort weer alleen te gaan heeft niet mijn voorkeur. Mocht je een alleenstaande vrouw met of zonder een camper, caravan of tent zijn en mocht je ook voor kortere of langere tijd naar Spanje willen afreizen, dan mag je mij gerust bellen op 06 53 809 869 om alle mogelijkheden door te nemen. Het gaat mij niet om een relatie maar om de gezelligheid
  0 punten
 29. Dat zijn meestal buiten loospunten en die zijn open. En zo niet, dan rijd ik naar een tankstation en vraag de sleutel van de WC.
  0 punten
×
×
 • Nieuwe aanmaken...